sâmbătă, 13 septembrie 2014

Colectie de telefoane mobile deschisa publicului larg


Prima colectie privata de telefoane mobile va fi expusa intr-un muzeu din Romania, incepand cu data de 15 septembrie 2014. Cu sprijinul ANCOM, care din 2011 gazduieste la sediul sau o colectie impresionanta de echipamente de telecomunicatii, va fi expusa pentru publicul larg prima colectie de telefoane mobile apartinand unui colectionar privat. Colectia cuprinde peste 100 de telefoane mobile din toate timpurile.
Modelele, aparute incepand cu anii ’90 si care impresioneaza prin functionalitatea perfecta si in zilele noastre, au fost achizitionate din diverse targuri din Romania si nu numai. Colectia este prezentata pe un blog incepand cu 2013, unde constant sunt adaugate "noi" exponate, pe masura ce sunt achizitionate, reconditionate si fotografiate in cele mai bune conditii. Blogul, www.vintagegadgetcollector.blogspot.ro, impreuna cu Facebook-ul colectiei sunt 100% autentice si create exclusiv din dorinta de a arata publicului tehnologia anilor trecuti.

Producatori precum Nokia si Ericsson au lansat modele care au facut istorie prin design, compozit al materialelor din care au fost facute, soft performant si fiabilitate pentru utilizator. Unele dintre aceste modele, pastrate in perfecta stare pot fi admirate acum atat de pasionatii de tehnologie, cat si de cei care vor sa vada cum a evoluat acest varf de lance al industriei comunicațiilor, printr-o prezentare unica intr-un muzeu din Romania. Modele populare precum Nokia 5110, 3310, Ericsson T28, Alcatel One Touch DB care s-au bucurat de popularitate pe toate continentele, vor fi prezente in aceasta colectie.


In cadrul expozitiei de la muzeul ANCOM se regasesc modele unice, în stare de conservare excepționala si care sunt reprezentative perioadelor in care au fost lansate.  Consultati atat site-ul colectieipagina de Facebook, cat si site-ul ANCOM pentru detaliile privind datele de desfasurare a expozitiei.  Intrarea este libera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu