duminică, 10 noiembrie 2019

Samsung SGH-X830

Samsung si tentativa lor de a face un telefon mic, cu mp3, camera si cu un design futurist se pare ca a reusit in anul 2006. Samsung SGH-X830 este unul din cele mai interesante modele lansate in anii 2000. 


Se pare ca era telefoanelor cu Mp3 era in ascensiune si asa Samsung a decis si el sa intre in jocul celor care isi doresc un telefon mic dar cu capacitate de redare Mp3, mic dar care are camera performanta, mic dar inovativ.
 Memoria interna de 1gb facea din Samsung SGH-X830 unul din cele mai generoase telefoane ale anilor. Nu multe telefoane ofereau asa ceva mai ales cand vorbim de o memorie a telefonului nu e de un carde de memorie.

 Din punct de vedere al camerei, 1.3 Mpx nu era una de notat, dar faptul ca avea si acest lucru il facea iarasi un telefon interesant. Tototodata telefonul avea Bluetooth, ceea ce era un lucru interesant si util pentru un telefon mobil.
 Ce imi place la Samsung SGH-X830 este tentativa Samsung de a veni cu ceva fresh, inovativ, competitiv. Despre acest lucru era vorba in acea perioada, sa devii dorit de clienti si sa te caute pt ceea ce faci in plus fata de concurenta.
 Este un device Fresh pt ca Nokia nu mai scotea ceea ce era nou, inovativ. Nokia astfel facea loc celor care vroiau sa vina cu ceva nou pe piata, sa incerce.
 Este evident ca SGH-X830 nu a avut succesul telefoanelor Nokia lansate in 2006 insa cred ca toata lumea isi aduce aminte modelul acesta, unul fiind designul si al doilea "dotarile".




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu