marți, 27 august 2019

Motorola MicroTac 650

Motorola Microtac 650 este un alt model de MicroTac, aparut in anul 1995. Beneficiaza de ecran monocrom, cu 2 linii de afisare, culoarea rosie a ledurilor. Functiile sale chiar daca nu erau multe, existau si faceau din MicroTac un telefon practic.
Desi sunt un mare fan Motorola, nu pot spune ca multitudinea de MicroTac-uri aparute in anii 90 au vreun sens pentru mine. Modelele lansate in aceeasi ani nu veneau cu mari diferente. Chiar pot spune ca MicroTac-ul prezentat este unul din cele mai "slabe" modele ale anului 1995.

MicroTac 650 venea in varianta NMT, nu exista informatii ca acestea sa fi fost facute cu modul GSM, de aceea, in prezent, testarea acestora cu o cartela SIM nu se poate.



 Pentru ca functionalitatea telefonului in sine nu impunea o cunoastere speciala a modelelor telefoanelor mobile, Motorola a introdus pe spatele acestora detalii despre functionalitatea butoanelor de pe acest device. Interesant sau nu, important este ca aceste detalii erau la "purtator" si puteau fi confruntate ori de cate ori era necesar, doar prin scoaterea bateriei de pe telefon.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu