marți, 27 august 2019

Altcatel One Touch 512

Alcatel a fost renumit pentru o scurta perioada de timp pentru telefoanele mobile pe care le facea, cu precadere intre anii 2000-2005 fiind cei mai cunoscuti cu modele precum Alcatel One Touch Easy, One Touch Club, OT 311 si cu prezentul model One Touch 512, lansat in anul 2002.



Telefonul prezentat a fost "gasit" la un targ si cumparat pentru o suma modica, desi se prezenta in stare relativ noua. Tipla de pe ecran inca o purta, deci, telefonul nu a fost folosit indelungat, din ce mi-am putut da seama. Din acest motiv, bateria tine inca 2-3 zile si aspectul sau este placut si te duce cu mintea la anii in care telefoanele se fabricau la dimensiuni mici si foarte mici.
 Printre caracteristicile modelului se poate enumera ecranul care, desi mic, avea fonturi destul de generoase, meniu interactiv foarte prietenos. A fost unul din cele mai reusite modele ale vremii, ingloband tehnologia cu designul foarte armonios.
 Se puteau descracrca, contra-cost, o sumedenie de imagini de fundal si cateva ringtone-uri. Oarecum incepuse era "personalizarii" telefoanelor. Incepuse era "download-urilor" si nasterea "store-urilor" de aplicatii, desi aplicatii este mult spus. Desi avea o intrare jack, aceasta era doar pentru o casca Mono, care nu venea, evident. in pachetul telefonului si nu putea fi folosita decat la convorbiri, nefiind telefonul dotat cu Radio.
 Cei care au detinut un astfel de telefon nu cred ca au ceva de spus de rau despre el. Bateria tinea mult, calitatea sa era multumitoare, era intr-un cuvant un telefon corect.
 Cateva jocuri ale erei, care puteau fi destul de interesante.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu