marți, 27 august 2019

Alcatel One Touch 500

Alcatel One Touch 500. Daca te uiti la unele modele de Nokia, cum ar fi Nokia 9000 (communicator), la Ericsson T68 sau multe alte telefoane aparute inainte si putin dupa anii 2000, poti simti o oarecare emotie. O emotie a designului si a rafinamentului pe care anumite telefoane o aduceau cu ele. Nu este si cazul lui Alcatel OT 500

Sa-mi fie iertata critica insa consider ca Alcatel nu venea cu nimic nou in joc la acel moment. Sunt de acord ca preturile practicate de Nokia, Motorola si Ericsson erau din alta liga si Alcatel venea cu variante ieftine si fiabile insa emotia lipsea. Sunt de acord ca nu toata lumea considera un telefon o emotie in sine, insa aceasta este doar parerea mea.
 Alcatel OT500 a aparut in anul 2000, odata cu multe inovatii si schimbari. Alcatel venea si el cu cateva schimbari, ce e drept de luat in calcul pentru un model de buget. Unul din exemple ar fi serviciul WAP. Pentru un telefon de buget nu era de neluat in calcul.

 Singur dezavantaj este ca wap-ul Alcatel era rudimentar, fara mari optiuni, insa era si poate fi notat ca atare. Cateva "aplicatii" preinstalate, precum curs valuar, unde inroduceai moneda, cursul valutar al zilei si apoi puteai sa faca telefonul calcule pentru tine.
 Interesant este ca, desi nu un device foarte aratos, era insotit de un dock de incarcare, pentru a fi si admirat si incarcat in acelasi timp. De parca nu era suficient sa vezi telefonul pe masa, era cazul sa-l si admiri, pus pe un piedestal.
Ok, inca un lucru interesant: push to talk. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu