miercuri, 28 august 2019

Nokia 1112

Unul din cele mai basic telefoane pe care le-a produs Nokia este si 1112. Aparut in anul 2006, Nokia 1112 nu iesea cu nimic in evidenta, era un telefon strict pentru scopul pentru care fusese produs: a vorbi la el.

Nu putem vorbi de wap, ringtone-uri pe care sa le downloadezi, insa putem vorbi de o baterie foarte buna, o conexiune puternica si mai ales de durabilitate. Era genul de telefon pe care daca il scapai pe jos, in apa sau pur si simplu se strica, era mai ieftin sa cumperi unul nou decat sa il repari.
 Scopul sau principal era sa nu promita mai mult decat era, de aceea, Nokia 1112 nici macar nu venea cu o camera foto la pachet sau orice alta extradotare decat el in sine.

Mesajele se puteau scrie simplu, rapid, tastatura avand o textura de semi-cauciuc, ceea ce il facea aderent si foarte practic.

 Cateva jocuri erau preinstalate pentru cei care intre sedinte, sau in timpul acestora, sa mai butoneze telefonul fara ca cineva sa ii suspecteze de distractie extrema. In concluzie, Nokia 1112, desi un telefon ieftin, era menit sa aduca comunicare in viata oamenilor. Acest scop si-l deserveste si astazi, fara sa dezamageasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu