marți, 15 octombrie 2019

Nokia 2760

Nokia 2760 este un telefon simplu, finut iar culorile cu care era "imbracat" se potriveau foarte bine. Ce nu se potrivea foarte bine este camera, care era una VGA, desi tehnologia anului 2007 permitea o camera de minim 2 mpx.

Din 2007 inainte lucrurile pentru telefoanele mobile incepea sa se schimbe. De cand iPhone s-a lansat toata piata s-a schimbat, avand la baza succesul acestuia cat si consumatorii care cereau mai multa si mai multa tehnologie.
 Nici Nokia nu statea degeaba insa parca eforturile sale erau mici in comparatie cu ale celor care constientizau fluxul de noutati care se tot lansau. Asa ca, Nokia 2760 apare pe piata cu un design foarte clean si cu un colorit subtil si de efect.
 Desi un succes enorm fusese stabilit cu an inainte prin Nokia 6300 care avea o camera de 2 mpx, Nokia lanseaza acest model cu o camera VGA. O rezolutie invechita, neprietenoasa cu lumea celor care faceau poze si care isi doreau performanta din partea unui telefon.
 Dar Nokia nu asculta acest lucru, lansand model dupa model cu camere slabe, cu specificatii tehnice invechite. Din punct de vedere software, Nokia venea foarte rar cu schimbari majore pentru device-urile ei. Totul devenise standardizat, toate telefoanele Nokia erau basically la fel. Doar ca unele costau mai mult decat altele.
 Nokia in continuare se baza pe design. Si bine faceau. Daca nu ar mai fi fost echipa de designeri insipirati precum au fost pana atunci, Nokia ar fi cunoscut esecul mai curand.
 Dar, cu o echipa de specialisti in design, Nokia aducea acest clean look pentru Nokia 2760 si astfel il facea unul din cele mai frumoase telefoane din anul respectiv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu