miercuri, 30 octombrie 2019

Siemens SL55

2003 a fost anul in care Siemens a adus pe piata acest model de telefon de dimensiuni reduse, 82 x 45 x 22 mm si o greutate de numai 79 grame. Un telefon atractiv din punct de vedere al designului si al culorilor. 

Cautam de ceva timp un astfel de model in conditii bune. Asa ca atunci cand s-a ivit ocazia am reusit sa il achizitionez si sa il testez. Nu pot spune ca este printre preferatele mele din punct de vedere al dimensiunilor reduse insa, fara nicio indoiala, este unul din cele mai mici telefoane din colectia mea.
 Desi 16 ani mai tarziu este un telefon depasit din multe puncte de vedere, bateria inca tine 2-3 zile fara probleme. Siemens in general a produs baterii bune pt telefoanele lor, cu o durata de viata lunga.
 Da, SL55 avea inclusiv internet mobil, unul din cele mai mici telefoane putea livra un fel de internet (prin GPRS) care putea fi vizualizat pe un ecran atat de mic.
 Actionarea slide-ului se facea normal, ca la orice telefon, descoperind astfel o tastatura mica, pe care trebuia sa o apesi cu finete, dat fiind spatiul dintre taste care nu era foarte mare. In orice caz, Siemens SL55 este un telefon foarte dragut si finut de avut in colectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu