miercuri, 6 noiembrie 2019

Ericsson R250sPro

Anul era 2000, Nokia lansa Nokia 3310 si Ericsson lansa, printre altele, bineinteles, si R250s Pro. Un model destul de rar de Ericsson, acesta parea facut special pentru momente grele si foarte grele prin care un telefon putea sa treaca.
Ce asemenari sunt intre Iphone 11Pro si Ericsson R250s Pro? V-ati prins, in primul rand numele "PRO" dar si alte 2 pe care le voi impartasi si cu voi in cele ce urmeaza.
 R250sPro venea cu cateva nouatati fata de celelalte modele Ericsson de la acel moment. In primul rand cu un buton dedicat pentru volum. Acesta glisa pentru a iti seta nivelul soneriei in functie de ce iti doreai sa auzi.
  Pe de alta parte venea cu o carcasa facuta din plastic dur si cauciuc. Probabil cei care l-ar fi folosit in medii extreme s-au bucurat sa aibe un astfel de telefon.
Un lucru similar cu Iphone 11Pro este faptul ca are butoane de volum pe lateral, pe partea stanga. Diferenta o fac materialele folosite.
 Ericsson R250sPro avea o culoare foarte interesanta, un contrast de culori destul de interesant pentru un telefon asa robust.
Venea cu un fel de e-mail, care nu are o functionalitate in ziua de azi si ma indoiesc ca o avea si atunci, insa probabil ca un inceput in toate exista.
 Al treilea lucru care se poate spune ca este similar cu Iphone 11Pro este ca si Ericsson R250sPro are buton dedicat de volum, fie mut fie setabil pe sunet.



Interesanta este si capacitatea bateriei, 1500mAH, ceea ce ma duce cu gandul ca acest telefon era facut sa te tina mult si bine din punct de vedere al bateriei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu