vineri, 15 noiembrie 2019

iMac G5

In 2004 Apple anunta noul iMac, care, fata de modelul anterior, vine cu un design nou, care ingloba intr-o singur componenta toate partile operative ale unui calculator. Piciorul iMac G5 inca se foloseste astazi pentru iMac-urile produse de Apple.

Dar, in 2004, iMac era din nou intampinat de un public entuziast care a primit cu bratele deschise, astfel transformandu-l unul din cele mai bine vandute calculatoare ale momentului.
Ingloband tehnologia de ultima ora si display-ul performant, iMac G5 a fost folosit de majoritatea celor care doreau sa faca editing, sa faca muzica sau de ce nu sa il foloseasca ca un browser de internet foarte performant.
 Mouse-ul si tastatura au fost regandite, principiul pe care a fost gandita la momentul respectiv tastatura, inca sta la baza celei de astazi, diferenta facand-o faptul ca in prezent se conecteaza prin Bluetooth si nu prin fir ca la modelul G5.
 Tototdata, G5 venea deja echipat cu sistemul Wi-fi, automat fiind si usurinta de a te conecta la internet fara cablurile vremurilor deja apuse.
 Am gasit acest G5 in cautarea lui G4 si a fost dragoste la prima vedere cand am vazut ca vine si in cutia originala. Tototdata, este un calculator destul de putin folosit si foarte ingrijit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu