marți, 3 noiembrie 2020

Motorola Tele TAC 200

 Motorola Tele Tac 200 era unul din putinele telefoane care indrazneau sa apara cu tastatura goala in anii '90. Tastele expuse intr-un mod aproape indecent insa cu toate acestea Motorola a lansat Tele Tac ca un competitor al lui Nokia. 

Motorola Tele Tac a fost lansat in anul 1995, lansat in doua nuante de gri si o nuanta de alb, un ecran cu leduri fie rosii, fie verzi. Toate modelele Tele Tac beneficiau de aceleasi optiuni, niciunul nu era mai special cu ceva. 
Telefonul avea la baza o mai veche ruda, Motorola Tele Tac America Series, aparuta in anul 1993 care era in mare parte cam acelasi telefon. 
In mare parte a lor, Motrola de la acea vreme au fost vandute cu preponderenta in America, in Europa fiind putine tari in care retelele NMT erau dispobile iar Nokia domina piata Europeana dat fiind ca taxele de import nu erau necesare fiind produse pe teritoriu European. Insa Motorola, la fel ca si tehnologia, era la inceput, inca, asta insemna un cost mai mare de productie, urmat de un cost de shipping care ajungea sa fie nejustificat in ceea ce priveste achizitia lor de catre utilizatorul final.
Asadar, telefonul l-am achzitionat din America, fiind unul dintre putinele telefoane care arata si functioneaza in limita parametrilor istoriei pe care a trecut-o. In mod evident nu exista retea NMT in tara in locuiesc insa mi-am facut o idee despre faptul ca functioneaza si ca daca ar exista retea, as putea, probabil sa il testez si mai departe de atat. 













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu