joi, 25 ianuarie 2024

Motorola Z8 - Ferrari

Ca sa citez pe un personaj celebru care facea in schimb referire la alt brand de masina, ce culoare este Ferrari-ul tau? Motorola as da raspunsul. O colaborare mai rar vazut intre Un brand de masini sportive si un brand de telefoane fara nicio legatura cu lumea auto. Ma intreb daca o colaborare mai obsucra nu putea fi cu Alcatel sau Bosch!?
In primul rand acest telefon m-a surprins mult mai mult decat ma asteptam. As incepe cu ambalajul, in special cutia care culiseaza in ambele sensuri (in sus si in jos) in acelasi timp pentru a dezvalui sus telefonul in toata splendoarea lui iar jos accesoriile cu care acesta vine. Cum s-au gandit la un astfel de mecanism nu stiu dar pot spune ca este o experienta foarte reusita! 
Si pentru ca va intrebati ce accesorii are, ei bine, interesant este ca acesta vine cu o husa de protectie in culoarea temei telefonului, o fisa de incheietura, incarcatorul, carticelele si cd-ul original pe langa cablul de date. 

Starea telefonului descoperit este impecabila, aproape nou, culoarea fiind vie, avand 0 locuri de folosinta care poate sa te duca cu gandul ca a fost folosit mai intens ca un telefon aproape nou. Este o incantare. 
Mecanismul de indoire de la mijloc mi se pare ne-natural, putin cam adus la punctu de a fi ciudat dar este unul care functioneaza in mod evindent, are avantajele de a nu fi nici foarte mic telefonul dar nici foarte mare. 
La pornirea telefonul apare logo-ul Ferrari. Este interesant sa privesti aceasta colaborare si sa te gandesti ca cineva, a avut un business meeting pe aceasta tema. Si pentru ca e vorba de business meeting ma intreb cine a propus colaborarea. 
Cine a avut mai mult nevoie de publicitate? Motorola sau Ferrari? Voi ce parere aveti? Eu nu cred ca alegerea a fost gresita nici pentru unii si nici pentru ceilalti, de aceasta bijuterie ne bucuram astazi sa o vedem. 
Telefonul la baza, chiar daca este un banal Z8, faptul ca a fost produs in editia aceasta reprezinta un punct interesant in dezvoltarea relatiilor de business. Ferrari nu a fost la prima colaborare cu un brand de telefoane dar este una din cea mai reusita. 
Telefonul este o piesa rara de avut in colectie, este clar, are multe avantaje de partea sa, in primul rand as mentiona ambalajul original cu care venea, accesoriile si apoi modul in care arata. Este placut sa vezi cat efort si energie, dar si bani s-au investit in acest telefon. 
Cam asa se prezinta din celelalte unghiuri. Este frumos sa il privesti, nu cred ca a fost un telefon luat pentru intrebuintarea sa zilnica. 
Daca mai pot adauga ceva despre acest telefon este ca este rar deja. Cine se va bucura de un astfel de model este bine sa il tina aproape dat fiind ca ii va creste valoarea in timp, avand in vedere raritatea cu care s-a comercializat. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu