marți, 21 ianuarie 2014

Nokia 7650

 Nokia 7650 - Primul telefon care avea sa revolutioneze lumea telefoanelor mobile asa cum o stim noi astazi. Nokia au facut un efort cu adevarat laudabil ca tehnologia de varf din 2002 sa fie integrata intr-un device laudabil din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al numeroaselor functii pe care le avea telefonul.



In primul rand dorim sa incepem cu design-ul: slide. Nokia pana la 7650 au avut incercari timide de a avea un telefon reusit cu slide insa cu 7650 au dat lovitura. Pe langa faptul ca telefonul culisa intr-un fel foarte futurist, in spatele capacului apare pentru prima data in istorie o camera foto (VGA) integrata intr-un device mobil. Practic, Nokia 7650 este primul telefon cu camera foto/video, primul telefon cu sistem Symbian, primul telfon cu memorie interna de 4MB. 

Pentru vremurile noastre, telefonul este clar depasit de tehnologie insa, are un lucru cu care se poate mandri: a devenit primul telefon din istorie care a inglobat atata tehnologie incat a inspirat tehnologia de astazi. Nokia a devenit din ce in ce mai buna in ceea ce producea si asta se vedea in produsele pe care le scotea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu