miercuri, 22 ianuarie 2014

Nokia N-Gage

 Nokia N-Gage - Game Boy in 2003 este concurat direct de catre Nokia cu acest model. Nokia decide ca cel mai bine pentru cei care foloseau Game Boy Advance si un telefon mobil sa foloseasca un device care sa inglobeze ambele si mai mult decat atat.



 Nokia N-Gage nu a fost cel mai de succes model al gamei Nokia din 2003, fiind un model lansat pentru a shimba perceptia despre telefoane mobile. Daca pana atunci puteam folosi telefonul mobil pentru a ne conversa unii cu altii si eventual internetul acum, Nokia, incearca sa le arate utilizatorilor ca se si pot juca. De asemenea, ca pot avea acces la o multime de Jocuri prin cardurile de memorie cu diferse jocuri. Nokia N-Gage beneficia de o grafica de ultima ora, care, din punctul nostru de vedere concura cu jocurile de pe un 486 sau un Pentium 1 de la momentul respectiv. Impresionant, spunem noi.
Succesul, sau mai bine spus esecul modelului Nokia N-gage se bazeaza pe tastele greu accesibile. Utilizatorii  Nokia nu erau multumiti de aceasta varianta de tastatura, astfel nu a fost cel mai reusit model al companiei. In schimb, ca si design noi i-am dat nota 10 pentru originalitatea inglobata intr-un telefon mobil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu