miercuri, 29 septembrie 2021

Blackberry 7290

In 2004 Blackberry mai lansa un model important pe piata telefoanelor mobile, cu un design nou, fara antena, cu un soft actualizat si cu infrarosu, lucru nou pentru acel moment. Putin mai mic subtire decat 7520 desi in definitiv impartaseau aceeasi baza.
Daca mi-a placut ceva la Blackberry a fost conservatorismul pe care il mentineau de la un model la altul. De fapt plecand de la tastatura fizica, Blackberry a schimbat foarte putine lucruri in timp, adaptand software si harware doar cateva elemente care se adapta timpului.
Spre exemplu 7520 era un telefon putin mai rudimentar, cu antena precum alte modele de telefon ale vremii, pe cand 7290 era putin mai fresh.
Fara spatele cocosat, ca in cazul lui 7520, 7290 venea in continuare cu holderul consacrat Blackberry, care se regasea in pachetul original. Interesant sau nu, 7290 era printre ultimele modele de Blackberry care venea cu acest holder. 
Spuneam ca vine cu infrarosu, ceea ce il facea mai performant decat competitorii sai insa in mod evident, tehnologia, chiar si pentru 2004 era destul de veche, chiar depasita. 
Spuneam mai devreme ca diferente imense intre generatii nu exista, aici dorind sa mentionez ca 7290 este la fel de mare ca Blackberry Bold 9900. Este cu mult mai gros decat acesta insa ca si dimensiuni, nu difera. 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu