marți, 27 august 2019

Sony Ericsson W715

Aparut in 2009, W715, are cateva functionalitati interesante, cel putin. Pentru inceput, el face parte din familia Walkman, deci, cu siguranta, este dedicat muzicii, insa, nu numai atat. Are o camera de 3.2 mpx, un mare atuu pentru telefoanele de la momentul respectiv.
 


Ok, designul nu este impresionant, telefoanele glisante parca nu mai au acelasi farmec ca cele cu ecran mare. Si vorbind de ecran mare, iPhone lanseaza in acelasi an modelul 3Gs, primul "s" din istoria sa, cu aceasta ocazie lansand si cel mai performant iPhone de pana atunci.
 Imi aduc aminte bine momentul in care am avut iPhone 3g si cand am pus mana pe 3Gs credeam ca este cu totul si cu totul alt telefon. Viteza sa era incredibila, telefonul era de-a dreptul spectaculos. Nu poti spune asta si despre W715, deoarece era dotat cu sistem de operare Sony Ericsson, ceea ce nu il facea nici macar aproape competitiv cu Ios.

                                                    
 Ce avea totusi interesant W715? Jack 3.15 mm pentru castile utilizatorului preferate. Da, mi se pare un lucru interesant deoarece majoritatea producatorilor doreau sa folosesti accesoriile produse de ei, cum ar fi casti, incarcatoare, etc. Sony Ericsson a dat "dezlegare" la jack 3.15 mm si astfel, puteai deconecta castile primite in cutie si puteai conecta castile pe care ti le doreai. Nice job!
 Meniu surprinzator de placut si de usor de navigat. In mode evident, Sony Ericsson W715 venea cu Wi-fi, accelerometru, senzor de proximitate si un oarecare browser care, chiar si conectat la wi-fi in 2019 nu mai functioneaza. Din pacate.



 Cea mai interesanta parte este ca Sony Ericsson W715 nu pare sa fi vrut sa tinda sa fie un device de top. Mie unul imi da impresia ca a fost o incercare frumoasa din partea Sony Ericsson sa vitalizeze compania cu ceva fresh, telefonul fiind o varianta interesanta de luat in calcu in 2009. Doar ca pretul este cel care a fost problema. iPhone 3gs, varianta de 16GB avea pretul de aprox 110 euro la momentul lansarii pe cand W715 cu 120 Mb intern si pana la 8gb posibilitate de extindere a spatiului de stocare, avea pretul de aprox 120 euro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu