duminică, 15 decembrie 2019

HTC Diamond

HTC Diamond, a apărut în anul 2008, aducând pentru compania mama un succes pe linie de design, funcționalitate și hardware. HTC Diamond a fost un succes dar oare a avut șanse sa rămână printre competitori? 


Ei bine, se spune "Diamonds are forever" insa Diamond nu a fost decât un forever scurt in istoria telefoanelor mobile. Presupun ca la momentul lansării oficiale HTC a preferat sa colaboreze cu Microsoft pt softul lui Diamond.
Nu a fost alegere prea înțeleaptă, as spune, Windows mobile fiind un compromis destul de slab din punct de vedere al rulării chiar și de baza pe un astfel de device. Mai mult, pornirea tefonului dura o vreme buna. Interesant sau nu, la încărcarea softului, apare "HTC Quietly Brilliant". Nu știu ce era atât de "Brilliant" dar asa apare. De fapt cred ca superlativul folosit de către HTC este exagerat iar plecând de la denumire, totul pare sa fie la superlativ. Avem următoarele detalii: "diamond, quietly brilliant, HTC touch diamond, HTC innovation" peste tot atât în telefon cât și în exteriorul sau. Putin cam multe detalii pentru un telefon, as spune.
Spatele telefonului este "șlefuit" ca un diamant. Ma rog, ca un diamant de plastic. Undeva în șlefuire exista și o Camera de 3mpx.
Ca și dotări, HTC Diamond venea pe lângă memoria interna de 4gb venea cu un touch screen bun, posibil unul din cele mai bune de la momentul respectiv, după iPhone, în mod evident, conectivitate Wi-Fi, stylus. De fapt stylus-ul era cel mai important din aceasta combinație. Dacă nu aveai stylus-ul, era foarte complicat sa scrii pe telefon, ecranul fiind mic și incomod sa tastezi pe el..
Am testat conectivitatea Wi-fi si a functionat, telefonul conectandu-se fara probleme la retea. Ulterior accesand Opera Mini am reusit sa intru chiar pe blogul meu insa durata de incarcare este una substantiala, cu multe atentionari ca au expirat licentele de functionare ale browserului.
Insciptionari pe lateral, marca HTC.


In capatul telefonului exista butonul power care actiona si blocarea ecranului, resetarea telefonului si la inchiderea telefonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu