duminică, 23 februarie 2020

Toshiba Satellite 340CT

Inca o experienta placuta cu Toshiba vine din partea 340CT, un alt laptop din 1997 care se prezinta in stare aproape perfecta insa perfect functional cu sitemul de operare al momentului, Windows '95.

Si de aceasta data, vanzatorul a fost de nota 10, lasand pe calculator, cateva aplicatii si jocuri perfect functionale, pe langa celelalte aspecte importante legate de aspectul laptopului si functionalitate generala. Este evidenta trecerea timpului atat peste laptop cat si peste sistemul de operare insa memoriile pe care le aduce Toshiba 340CT sunt greu de explicat in cuvinte.
Cateva jocuri fac mereu mai amuzanta experienta folosirii unui laptop vechi, mai ales cand aceste laptopuri sunt din aceeasi generatie cu primele jocuri 3D.
Pentru standardele moderne, Toshiba 340CT are un HDD la fel de generos ca o rama foto de generatie veche. Nimic in ziua de astazi nu mai are pana in 2GB de spatiu de stocare. Probabil in curand si frigiderele vor avea mai mult spatiu de stocare decat laptopurile acestea insa pentru acea vreme erau arhi-suficiente.
Si la acest model nu lipseste unitatea externa Floppy care este menita sa ajute utilizatorul sa isi copieze datele de pe vechiul laptop/calculator pe acesta care venea si cu unitate optica.
Functionala si astazi, unitatea este un accesoriu rar pentru aceste modele, mai ales la peste 20 de ani de pastrare a unui device ca acesta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu