miercuri, 7 octombrie 2020

Motorola V170

2004 aducea multe telefoane marcante, printre care Nokia 7610, 6630, 3230, etc cat si Motorola, in a doua jumatate a anului avea sa revolutioneze piata telefoanelor mobile cu succesul Motorola V3.

V170 insa era un telefon basic, cu functionalitati mai mult decat limitate, cu un design putin invechit. Deja Motorola era obisnuit sa lanseze telefoanele cu flip inca de la V50. Dupa atatea generatii care i-au imprumutat designul si forma, Motorola V170 era cam ultimul model care ii imprumuta designul.

Modelul pe care l-am achizitionat pentru acest review este unul care a fost branduit cu numele retelei care l-a comercializat. 
Ulimul mesaj care a fost primit pe acest telefon era din 2008. Pesemne ca utilizatorul a folosit fie telefonul aproximativ 4 ani fie l-a achizitionat mai tarziu decat data lansarii.
Ca si ecran, acesta era unul din cele mai mici ecrane pe care le mai puteai gasi in anii aceia, care includea 4000 culori
Telefonul avea un meniu mai mult decat simplu, as putea spune banal pe langa competitie. Telefonul intr-adevar castiga la un punct: placut de tinut in mana. As mai putea sa ii adaug si jumatate de punct pentru tastatura care pentru o persoana cu maini mai mari, asa cum sunt eu, nu sunt prea mici, deci cam oricine putea sa il foloseasca. 
Ce mi se pare ciudat, fata de celelalte modele Motorola, este modul de incarcare, care era printr-un incarcator subtire, genul Nokia. Motorola nu prea au fost adeptii cu mufele subtiri. 
Pe lateral, telefonul nu are niciun buton. Nici macar unul mic, de volum macar. Cam rar pentru un telefon mobil dar asa l-au gandit. 
Nici pe lateralul acesta.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu