joi, 26 noiembrie 2020

Nokia 3595

 Nokia 3510 si 3510i sunt doua modele de telefoane pe care le-am inteles cu greu, dat fiind ca au venit pe piata cu foarte putine imbunatatiri fata de predecesorii lor. Insa, in America, isi facea aparitia Nokia 3595, pe aceeasi platforma cu cele 2 modele lansate in Europa, numai ca erau fabricate in Mexic. Inainte de zid.

In prima faza am crezut ca este un Nokia 3510i cu carcasa schimbata insa in realitate, acest telefon era de sine statator, un device veritabil pentru piata Americana si nu numai. Daca ar fi sa ne uitam la design, diferentele nu sunt tocmai majore odata ce ne indreptam ochii de la fata aparatului.
Semanau destul de izbitor din lateral si mai mult, dimensiunile sunt exact aceleasi ca si la celelalte doua modele de Nokia.
Pe spatele device-ului putem sesiza inca o diferenta in ceea ce priveste locul unde este amplasat logo-ul Nokia, care are alta forma decat pe modelele europene.
Sub "capota" aceeasi baterie,  in mare parte, nimic diferit:
Din pacate telefonul achizitionat de mine este codat pe o retea din Statele Unite si nu il pot proba mai departe insa este in perfecta stare de functionare, arata bine si pare sa fie in conditie extrem de buna.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu