luni, 22 ianuarie 2024

007 e aici. Ericsson. T68i Ericsson...

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la cate nebunii au aparut pe planeta asta doar ca anumite companii sa isi vanda marfa, ma ia cu incantare pe sira spinarii si cu emotie pe esofag. Una din cele mai rare piese pe care le-am gasit pana acum, este acest Ericsson T68i care este in pachetul sau original, cu toate accesoriile si cu jocul adecvat pachetului pe care cei de la Ericsson il propuneau. 



Dupa cum probabil multi dintre voi cunoasteti, seria francizei James Bond a avut multe intamplari emotionante si multe intamplari erau palpitante pana la limita ecranului care in general ferea spectatorul de puterea actiunii dezlantuite. Acest lucru se putea spune si despre filmul in care Halle Bailey a jucat si a detonat, folosind un Ericsson T68i o bomba. 
Desi telefonul din aceasta cutie este un banal T68i, ambalajul este, din punctul meu de vedere cel mai important lucru. Lucrurile care vin in plus fata de ambalajul original este cutia, DVD-ul cu filmul, CD cu un joc de calculator in genul 007, un "flash" care avea loc de a orbi dusmanul, probabil. 







In mod evident, pe langa acestea telefonul venea si cu incarcator, evident. Telefonul pe care eu l-am gasit nu a avut niciodata bateria formatata, astfel aceasta este destul de moarta insa nici nu conteaza. Revin cu precizarea ca telefonul nu are atat de mare valoare cat pachetul in sine si raritatea acestuia. 
Incarcatorul este acelasi ca la T68i, fara nicio deosebire. 

Flash light-ul se insera in mufa telefonului si practic avea rol de design, nu a fost niciodata atat de puternica. 

Telefonu este absolut nou, anul 2002 nu a lasat nicio urma de uzura dat fiind ca a fost mereu tinut ca si bibelou, nu ca un telefon functional. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu