miercuri, 5 iulie 2017

Motorola FlipPhone 1

Da, a venit momentul. Primul telefon din colectia mea cu ecran monocrom, primul telefon cu afisaj pe o singura linie, pe scort, o antichitate. Cat este de vechi? Este adevarat ca si mie inca imi da batai de cap acest subiect, nu gasesc o data anume la care acest model s-a lansat, dar din experienta de pana acum in colectionarea telefoanelor, anticipez anul 1992.

sâmbătă, 1 iulie 2017

Motorola FlipPhone 2

Sarbatoresc fiecare achizitie din gama Motorola, deci, cu cat mai vechi cu atat mai bine. FlipPhone 2 este una din achizitiile care m-a convins pe loc ca trebuie sa o fac, dat fiind ca este unul din cele mai vechi telefoane din colectia mea. Este unul din cele mai interesante, deoarece este succesorul primului FlipPhone de la Motorola, care este mult mai "evoluat" decat primul model.

Vector Watch 2017

Da, stiu, sunteti obisnuit cu vechituri. Ceva atat de nou si de stralucitor nu a aparut pana acum pe blog, dar cred ca este momentul sa va spun cateva impresii si despre "jucariile" pe care le folosesc zi de zi si nu numai. Spre exemplu, Vector Watch l-am achzitionat ca si dorinta de a ma convinge daca merita sa investesti intr-un smartwatch sau nu. Raspunsul este da. Daca investesti intr-un Apple watch spre exemplu, pare ca produsul a fost gandit de la un capat la altul foarte foarte bine. Si pretul tradeaza asta, e adevarat.
 Dar sa revenim la Vector Luna.